НАШАТА ИСТОРИЯ

КОГА

Разтранс е семейна фирма, създадена през 2006-а година. Започнахме само с един лек автомобил, но с много хъс и амбицията да бъдем най-добрите в местните доставки  до краен клиент.Комбинирахме техника, човешки ресурси, приятелско, но и професионално отношение, за да подсигурим солидна надеждност за нашите клиенти.

КЪДЕ

След петнадесет години на непрестанни инвестиции, всеотдаен труд и честност  смело можем да кажем, че сме най-предпочитаният партньор в Пловдив на едни от най-добрите търговски, транспортни и логистични компании.

КАК

С много труд, отдаденост и постоянство на 12 декември 2017г.  открихме новата си база в Пловдив. Стратегическото  ù разположение – в близост до АМ “Тракия” и на метри от двете главни пътни артерии на Пловдив – Голямоконарско и Карловско шосе, осигурява лесен достъп както до центъра на града, така и до големите логистични и индустриални центрове в близост.

 

ЦИФРИ И ФАКТИ

+0 Милион изминати км. през 2019г.
+0 Собствени товарни автомобила
0 Кв. метра модерна складова база
0 Часова охрана и видеонаблюдение
+0 Години отдаденост в работата
0% Удовлетворени и лоялни клиенти

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Предлагаме най-доброто обслужване като едновременно добавяме стойност, извличаме икономии от разходи и увеличаваме ефективността на всяка доставка.

ОТДАДЕНОСТ

Ние даваме най-доброто от себе си, споделяме опита и знанията си за ефективно постигане на поетите ангажименти.

ПОЧТЕНОСТ И ЧЕСТНОСТ

Държим изключително на коректност и прозрачност както в личните, така и в професионал-
ните си отношения.

ЗАЩОТО НАШАТА МИСИЯ Е ДА ДВИЖИМ ВАШИЯ БИЗНЕС НАПРЕД!